Nature's Call > Over Ons
Nature's Call > Home NL
Nature's Call > Ceremonie_nl
Nature's Call > weblink_nl
Nature's Call > workshop_nl
Nature's Call >Lichaam & Geest
Nature's Call > contact_nl
Nature's Call > shop uk
Nature's Call > testimonials nl
Nature's Call > Activités

Bedankt dat je even de tijd wil nemen om onze plek in cyberspace te bekijken.

Bij "de Roep der Natuur" hechten we veel belang aan oude Culturen, de Kunst en Visies,

de oude Kennis omtrent de sterke Helende Krachten rondom ons.

De Energie van Moeder Aarde en de ganse Schepping is cruciaal voor het Spiritueel Besef en onze Evolutie.

Nu velen het contact met de Natuur verloren hebben, is het belangrijk de mogelijkheden en krachten van

de andere werkelijkheden te begrijpen en te integreren. Als we het contact met de Natuur kunnen verbeteren om terug Heel te worden, geven we onze Spirituele Groei niet langer limieten. Oude volkeren, Natuurgenezers en Sjamanen hebben steeds de sterke band met Moeder Aarde ervaren. Het geloof dat alles verbonden is (Mitakuye Oyasin), maakt deel uit van hun dagelijks leven. Als al onze Verwanten geëerd worden als Heilig en wanneer we onze dankbaarheid voor de hele Creatie kunnen uiten, is het Paradijs nabij. Natuurvolkeren en Sjamanen geloven sterk in de Helende (genezende) krachten van Dieren, Planten en Stenen, dit resulteert in het gebruik van Totem-Kracht Dieren, Stenen en Planten om o.a. Spirituele voorwerpen te maken en het contact met het Universum te versterken. Na jaren van ondervinden, onderzoeken en onderricht door diverse Leraars achten wij de tijd daar om de boodschap uit te dragen,

we leerden dat de Energie van de Universele Liefde aan de basis ligt van alle bestaan en willen onze kennis en ervaringen graag met u delen. Ben je klaar om te ontwaken in een Nieuw Bewustzijn en te leven vanuit het licht van je Ziel, om je mogelijkheden te ontdekken als levende hand van de Schepper.

Ontwaak voor het avontuur om te leven volgens de Hartslag van Moeder Aarde.

De grootsheid en kracht van de Helende Energieën rondom ons zullen veel duidelijker worden als je leert te reizen met de juiste sleutels.

Onze Ceremonies, Evenementen en Voorwerpen kunnen de weg vrij maken om een Bewuste Dromer en Communicator te worden met de Schepper, de Voorouders, de Gidsen en Moeder Aarde.

Het bouwen van Bruggen tussen verschillende Culturen en Respect voor ieders eigenheid is volgens ons essentieel in een veranderende Wereld.

Over Ons

Begin

Ceremonies

Web Links

Workshops

Lichaam & Geest

Contact

Over ons

Shop

Getuigenis

Activiteiten